Ceapa cremă a lui Sam Sifton
Ceapa cremă a lui Sam Sifton ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 183 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, piper cayenne, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă cremă II, Ceapă Cremă, și Ceapă Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță cam la jumătate cu apă și puneți-o la foc mare până când fierbe.
Adăugați ceapa și acoperiți, apoi opriți focul și lăsați-le să stea 15 minute, sau până când pielea este foarte moale.
Scurgeți ceapa și clătiți-le în apă rece până când sunt suficient de reci pentru a le manipula. Folosind un cuțit mic și degetele, îndepărtați pielea.
Într-o tigaie mare saut la foc mediu, gătiți slănina până când își face grăsimea și începe să devină crocantă, aproximativ 5 minute.
Scoateți slănina din tigaie și puneți-o deoparte.
Adăugați făină în tigaie și amestecați-o în grăsime pentru a crea un roux. Gatiti, amestecand continuu, timp de 3 pana la 5 minute, sau pana cand rouxul incepe sa se coloreze.
Adăugați bulionul și amestecați pentru a combina.
Adăugați smântâna, cimbru și cayenne și sare și piper după gust. Gatiti cateva minute pentru a se ingrosa.
Adăugați ceapa în tigaie, reduceți focul la foc mic și gătiți, acoperit, timp de 30 până la 40 de minute, sau până când ceapa este fragedă și sosul este destul de gros.
Garnisiți cu slănina rezervată, un alt vârf de cayenne și — bineînțeles — pătrunjel tocat.