Ceapa caramelizată și hreanul au zdrobit cartofii

Ceapa caramelizată și hreanul au zdrobit cartofii
Ceapa caramelizată și cartofii zdrobiți de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 232 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Parmezan Balsamic Caramelizat Ceapa Zdrobit Cartofi, Cartofi caramelizați cu ceapă și hrean, și Cartofi Zdrobiți De Hrean.

Instrucțiuni

1
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa s-a înmuiat și a obținut o culoare maro intens, 15 până la 25 de minute. Se amestecă oțet și cimbru și se gătește încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
În timp ce ceapa se gătește, puneți cartofii tăiați în cuburi într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când cartofii pot fi străpunși ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și lăsați să se aburească un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Pentru a termina vasul, transferați cartofii într-un castron de servire și folosiți un tocător de cartofi pentru a amesteca cu muștar Dijon, hrean, sare și piper negru crăpat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă untul înmuiat, ceapa caramelizată și jumătate și jumătate până când ceapa este distribuită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista