Ceapa caramelizată și hreanul au zdrobit cartofii

Ceapa caramelizată și hreanul au zdrobit cartofii
Ceapa caramelizată și cartofii zdrobiți de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 232 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Parmezan Balsamic Caramelizat Ceapa Zdrobit Cartofi, Cartofi caramelizați cu ceapă și hrean, și Cartofi Zdrobiți De Hrean.

Instrucțiuni

1
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa s-a înmuiat și a obținut o culoare maro intens, 15 până la 25 de minute. Se amestecă oțet și cimbru și se gătește încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
În timp ce ceapa se gătește, puneți cartofii tăiați în cuburi într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când cartofii pot fi străpunși ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și lăsați să se aburească un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Pentru a termina vasul, transferați cartofii într-un castron de servire și folosiți un tocător de cartofi pentru a amesteca cu muștar Dijon, hrean, sare și piper negru crăpat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se amestecă untul înmuiat, ceapa caramelizată și jumătate și jumătate până când ceapa este distribuită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista