Ceapa caramelizată și hreanul au zdrobit cartofii
Ceapa caramelizată și cartofii zdrobiți de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 232 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Parmezan Balsamic Caramelizat Ceapa Zdrobit Cartofi, Cartofi caramelizați cu ceapă și hrean, și Cartofi Zdrobiți De Hrean.
Instrucțiuni
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa s-a înmuiat și a obținut o culoare maro intens, 15 până la 25 de minute. Se amestecă oțet și cimbru și se gătește încă 5 minute.
În timp ce ceapa se gătește, puneți cartofii tăiați în cuburi într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când cartofii pot fi străpunși ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și lăsați să se aburească un minut.
Pentru a termina vasul, transferați cartofii într-un castron de servire și folosiți un tocător de cartofi pentru a amesteca cu muștar Dijon, hrean, sare și piper negru crăpat până se omogenizează.
Se amestecă untul înmuiat, ceapa caramelizată și jumătate și jumătate până când ceapa este distribuită uniform.