Ceapa caramelizata pe gratar

Ceapa caramelizata pe gratar
Ceapa caramelizată de pe grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 155 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați granule de bouillon de vită, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Cartofi și ceapă brânză pentru grătar, Cum se face peștele la grătar: pește-spadă la grătar cu struguri și ceapă, și Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați pene de ceapă pe o foaie de folie de aluminiu rezistentă. Punctați cu unt, apoi presărați cu bulion, sare de usturoi și piper după gust. Îndoiți folia de aluminiu într-un pachet, lăsând doar o mică gaură în partea de sus pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Puneți pachetul pe grătarul preîncălzit și gătiți până când ceapa s-a înmuiat și a fiert până la un maro adânc, bogat, 45 de minute până la 1 oră, în funcție de temperatura grătarului. Amestecați ceapa după primele 30 de minute sau după cum este necesar pentru a nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista