Ceapa caramelizata pe gratar
Ceapa caramelizată de pe grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 155 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați granule de bouillon de vită, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Cartofi și ceapă brânză pentru grătar, Cum se face peștele la grătar: pește-spadă la grătar cu struguri și ceapă, și Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Așezați pene de ceapă pe o foaie de folie de aluminiu rezistentă. Punctați cu unt, apoi presărați cu bulion, sare de usturoi și piper după gust. Îndoiți folia de aluminiu într-un pachet, lăsând doar o mică gaură în partea de sus pentru a permite aburului să scape.
Puneți pachetul pe grătarul preîncălzit și gătiți până când ceapa s-a înmuiat și a fiert până la un maro adânc, bogat, 45 de minute până la 1 oră, în funcție de temperatura grătarului. Amestecați ceapa după primele 30 de minute sau după cum este necesar pentru a nu arde.