Ceai Verde Teriyaki Pui

Ceai Verde Teriyaki Pui
Ceaiul verde Teriyaki de pui necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 193 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, rădăcină de ghimbir, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Cupcakes de ceai verde acoperit cu glazură de unt de ceai verde, Soban în ceai verde cu pui și mazăre de zăpadă, și Supă de pui de iasomie cu ceai verde Soba sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați 2-1 / 2 lingurițe frunze de ceai într-un castron mic; adăugați apă clocotită. Acoperiți și abrupți timp de 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se strecoară și se aruncă frunzele; se toarnă ceaiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați jumătate din ceapă. Se amestecă mierea, oțetul, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul și uleiul de susan. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, până când sosul este redus la aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Adăugați puiul și frunzele de ceai rămase; acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Tăiați puiul în felii subțiri;serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Se ornează cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista