Ceai Dulce Spiked
Ghimpat dulce Tean este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 2326 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, cuburi de gheață, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Funcționează bine ca o băutură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceai Dulce De Zmeură, Ghimpat Limonadă Ceai Dulce, și Sandvișuri De Porc Cu Vârf Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
2 uncii de whisky sau bourbon preferat pe porție (recomandat: marca producătorului)
Combinați zahărul și 3 căni de apă într-o cratiță nereactivă. Se încălzește încet până se topește zahărul.
Se ia de pe foc și se răcește.
Infuzați ceaiul negru în 1 litru de apă fiartă timp de 2 minute. Se strecoară ceaiul într-un ulcior și apoi se adaugă 1 litru de apă la temperatura camerei.
Combinați ceaiul și siropul simplu răcit, amestecând bine. La frigider până se răcește.
Pentru a servi, umpleți un pahar de 12 uncii cu cuburi de gheață, un vârf de coajă și o crenguță de mentă.
Adăugați 2 uncii de whisky sau bourbon și umpleți în partea de sus cu ceaiul îndulcit. Se amestecă și se servește. Repetați după cum este necesar.