Ceai cu gheață cu miere și pară

Ceaiul cu gheață cu miere și pară ar putea fi exact băutura pe care o căutați. Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 93 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 149 de calorii . Mergeți la magazin și cumpărați apă, nectar de pere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente pentru a-l prepara astăzi. 2 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Vă este oferită de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto-ovo-vegetariană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ceai cu gheață cu miere, ghimbir și lămâie , Cheesecake cu ceai coreean cu miere și lămâie și Fursecuri cu fulgi de ovăz glazurate .
Instrucțiuni
Lăsați ceaiul la infuzat în apă timp de 3 minute; aruncați pliculețele de ceai. Răciți. Refrigerati până se răcește.
Într-un ulcior, combinați nectarul de pere, sucul de lămâie, mierea și ceaiul rece.
Decorați fiecare porție cu o felie de pară.