Ceai-Cod aburit copt în hârtie

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și primal rețete în cutia de rețete, Codul aburit cu ceai copt în hârtie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 141 calorii, 30g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de file de cod, sare și piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceaiul, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Nucă De Cocos Cu Ceai Verde ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sparanghel aburit într-o pungă de hârtie, Cod glazurat de soia copt în hârtie pergament, și Loup de mer En Papillote (biban de mare copt învelit în hârtie).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o ceașcă, acoperiți ceaiul cu apa clocotită și lăsați să se absoarbă timp de 5 minute. Se strecoară ceaiul și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Tăiați opt pătrate de 14 inci de hârtie pergament maro.
Așezați un pătrat de pergament pe o suprafață de lucru și setați un file de cod în centru. Faceți 4 tăieturi adânci, distanțate uniform în cod. În fiecare bară, așezați o frunză de salvie și 1/4 linguriță de furikake.
Se toarnă 1 lingură de ceai peste cod și se condimentează cu sare și piper. Adunați hârtia în sus și în jurul peștelui și răsuciți-o, apoi legați-o cu sfoară de bucătărie. Setați pachetul pe o foaie mare de copt cu margini. Repetați cu restul de pește, frunze de salvie, furikake, ceai și condimente.
Coaceți pachetele în centrul cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, până când fierbeți ușor.
Transferați pachetele pe farfurii și serviți, lăsând oaspeții să le dezlege și să le deschidă cu grijă la masă.