Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre? Cea mai cremoasă supă de porumb vegană ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 304 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 2,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecetes necesită frunze de dafin, ceapă, țelină și drojdie nutritivă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pudră De Porumb Vegană, Pudră De Porumb Vegană, și Pudră De Porumb Vegană.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, țelina și morcovii în uleiul fierbinte până se înmoaie, 5 până la 7 minute. Amestecați cartofii, conopida, frunzele de dafin, cimbru și oregano în legume; gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Se toarnă bulion de legume și 6 căni de boabe de porumb și în amestec de legume și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când legumele sunt fragede, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
Boabe De Porumb
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
4
Puneți restul de 2 căni de boabe de porumb, caju și drojdie nutritivă într-un blender și adăugați câteva linguri mari de bulion fierbinte în blender. Lucrați în loturi, dacă este necesar, umplând blenderul nu mai mult de jumătate plin pe lot. Acoperiți capacul cu un prosop de vase și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece până se omogenizează. Se amestecă amestecul de caju în oala de supă; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Drojdie Nutritivă
Boabe De Porumb
Caju
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu
Chardonnay, băuturi alcoolice și vin alb sunt alegerile mele de top pentru Chowder de porumb. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un Chardonnay bogat și untos. David Bruce Russian River Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
David Bruce Râul Rus Chardonnay
Culoare paie deschisă, cu arome de mandarină, caș de lămâie, fructe de piatră, flori de flori albe și un indiciu de butterscotch. Pe gust există arome de grapefruit alb, piersic, nuci pecan prăjite cu aciditate echilibrată și note minerale.