Cea Mai Bună Pâine Cu Banane Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați cea mai bună pâine cu banane fără Gluten. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 29 de cenți pe porție. Un amestec de banane, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1211 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine Cu Banane (Fără Cereale, Fără Gluten, Paleo, Primal), Pâine cu banane pâine prăjită franceză cu banane caramelizate (fără Gluten, Paleo + fără lactate), și Pâine Cu Banane Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai de tigaie de pâine de 9x5 inci sau 8x4 inci cu scurtare.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, piureul de banane, untul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți pâinea de 9 inci 55 până la 60 de minute, pâinea de 8 inci 1 oră 5 minute până la 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. (
Așezați foaia de folie peste pâine pentru a preveni suprasolicitarea.) Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește cu aproximativ 1 oră înainte de feliere.