Nuoc Cham (Sos De Scufundare Vietnamez)

Nuoc Cham (Sos De Scufundare Vietnamez)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete vietnameze, așa că încercați Nuoc Cham (sos de scufundare vietnamez). Această rețetă servește 5 și costă 56 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 51 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Dacă aveți zahăr, usturoi, ardei chile thailandezi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham), Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham), și Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați zahărul și apa caldă împreună într-un bol până când zahărul se dizolvă complet; adăugați amestecul de sos de pește, oțet, suc de lămâie, usturoi, ardei chile thailandezi și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Thai ChiliThai Chili
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Sos De PeșteSos De Pește
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista