Cea mai bună friptură italiană la oală
Ai nevoie de un fel principal fără lactate? Cea mai bună friptură italiană la oală ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 301 de calorii. Pentru 2,36 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Un amestec de friptură, supă de vită, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 73%. Încercați friptura italiană, friptura italiană și friptura italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, rumeniți în ulei pe toate părțile la foc mediu-mare; scurgere.
Combinați bulionul, pasta de roșii, ciupercile, ceapa, morcovul, țelina, usturoiul, condimentele italiene, sare și piper; se toarnă peste friptură. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 3 până la 3-1/4 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți friptura; tine de cald.
Turnați picăturile din tigaie și bucățile rumenite slăbite într-o ceașcă de măsurare. Grasimi degresate; se toarnă picăturile într-o cratiță.
Combinați făina și apa până se omogenizează; se amestecă treptat în picături. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. felii de friptură; se serveste cu sos.