Cea Mai Bună Carne De Vită La Grătar

Cea Mai Bună Carne De Vită La Grătar
Cea mai bună carne de vită la grătar durează 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 7,53 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, friptură rotundă superioară, tarhon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri De Vită La Grătar, Carne De Vită Coreeană La Grătar, și Carne De Vită Coreeană La Grătar.

Instrucțiuni

1
Frecați carnea de vită cu jumătate de untură și tot chile roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
UnturăUntură
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Puneți carnea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-o cratiță medie, aduceți 1/2 cană de apă la fiert, adăugați untura rămasă și untul. Când este topit, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați oțet, tarhon, vin, ceapă, sos Worcestershire și usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se toarnă peste carne. La frigider, neacoperit, timp de până la 2 zile; întoarceți carnea frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Transferați carnea într-o tigaie pentru pui. Poziționați carnea la 3 până la 4 inci de unitatea de fierbere și fierbeți timp de 15 minute. Întoarceți carnea. Ungeți-l cu marinada, frecând grăsimea din marinată peste suprafață. Se fierbe încă 15 minute. Întoarceți, Ungeți și fierbeți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Scoateți din cuptor și lăsați carnea să stea cu 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista