Cea Mai Bună Carne De Vită La Grătar
Cea mai bună carne de vită la grătar durează 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 7,53 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, friptură rotundă superioară, tarhon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri De Vită La Grătar, Carne De Vită Coreeană La Grătar, și Carne De Vită Coreeană La Grătar.
Instrucțiuni
Frecați carnea de vită cu jumătate de untură și tot chile roșu.
Puneți carnea într-un castron mare.
Într-o cratiță medie, aduceți 1/2 cană de apă la fiert, adăugați untura rămasă și untul. Când este topit, scoateți-l de pe foc.
Adăugați oțet, tarhon, vin, ceapă, sos Worcestershire și usturoi tocat.
Se toarnă peste carne. La frigider, neacoperit, timp de până la 2 zile; întoarceți carnea frecvent.
Transferați carnea într-o tigaie pentru pui. Poziționați carnea la 3 până la 4 inci de unitatea de fierbere și fierbeți timp de 15 minute. Întoarceți carnea. Ungeți-l cu marinada, frecând grăsimea din marinată peste suprafață. Se fierbe încă 15 minute. Întoarceți, Ungeți și fierbeți încă 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați carnea să stea cu 15 minute înainte de servire.