Cea Mai Bună Baie De Crab Fierbinte

Cea Mai Bună Baie De Crab Fierbinte
Cel mai bun Dip Crab fierbinte ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 620 calorii, 23g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 185 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână carne de crab, smântână, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 69%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Baie De Crab Fierbinte, Baie De Crab Fierbinte, și Baie De Crab Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o tigaie pătrată de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați carne de crab, smântână, cremă de brânză, zară, maioneză, brânză Monterey Jack, brânză Cheddar, capere, inimi de anghinare, usturoi, piper negru și mărar. Se amestecă până se amestecă bine. Lingura se înmoaie în tava de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Piper NegruPiper Negru
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Lapte BătutLapte Bătut
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
CrabmeatCrabmeat
CapereCapere
UsturoiUsturoi
MărarMărar
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Se presara cu parmezan și Old Bay condimente TM.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
ParmezanParmezan
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este crocant, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați blatul de pe pâinea. Goliți pâinea și cubați partea superioară și bucățile îndepărtate, astfel încât să poată fi folosite pentru scufundare. Lingură baie fierbinte în pâine goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
6
Serviți imediat cu bucăți de pâine pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista