Cea Mai Bună Baie De Brânză
Cel mai bun Dip brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați alimente cu brânză topită, ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Încercați Pimento Brânză Dip, Picant Cald Feta Brânză Dip, și 5-Ingredient Aragaz Lent Chili Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Zdrobiți cârnații și carnea de vită măcinată în tigaie; adăugați ceapa. Gatiti si amestecati amestecul de carne de vita pana cand carnea este friabila, rumenita uniform si nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Se toarnă într-un aragaz lent.
Strat cuburi alimentare brânză deasupra amestecului de carne.
Amestecați roșiile tăiate cubulețe cu ardeii verzi de chile într-un blender până se omogenizează; se toarnă peste cuburile de brânză împreună cu crema de supă de ciuperci. Se amestecă amestecul.
Gatiti la inaltime, amestecand ocazional pana cand branza este complet topita, aproximativ 90 de minute.