Ce vise (ciocolată) sunt făcute din tort necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1114 calorii. Dacă aveți frișcă grea, amestec de prăjituri alimentare ale diavolului, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Cum se face Hummus Ultra neted de casă ... sau visele de Hummus sunt făcute din), Vise De Mentă De Ciocolată, și Tort Uimitor De Ciocolată Fără Făină Făcut Cu Frișcă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi rotunde de copt de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă amestecul de tort, 1 cană de apă, ulei și ouă într-un arc mare până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă aluatul în tigăi de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 26 până la 31 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă. Feliați o prăjitură în jumătate pe orizontală și așezați o jumătate într-o tigaie cu formă de arc de 10 inci. Salvați restul de 3/4 tort pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Topiți ciocolata de copt tocată și crema de brânză într-un castron mare pentru microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă 1 linguriță gelatină cu 1 lingură apă rece într-un bol mic timp de 1 minute; se adaugă apă clocotită și se amestecă până se dizolvă gelatina. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți 3/4 căni de frișcă grea până se spumează într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați 1/2 linguriță de zahăr și amestec de gelatină; continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: frișca trebuie să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma. Îndoiți aproximativ 1/4 frișca în amestecul de brânză răcit cu cremă de ciocolată până când este bine amestecat; pliați frișca rămasă în amestecul de ciocolată pentru a crea o mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Runts
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se întinde mousse peste tort aranjate în tigaie springform. Refrigerați în timp ce pregătiți următorul strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
10
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mare până când gălbenușurile sunt de un galben pal. Bateți în 1/4 cană de zahăr, 3 linguri de făină și 1 linguriță de gelatină până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane Runts
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Aduceți 1 3/4 căni de frișcă grea și extract de vanilie la fiert într-o cratiță; foc mai mic până la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se toarnă aproximativ 1/2 cană smântână fierbinte în amestecul de ouă în timp ce se agită; se amestecă amestecul de cremă rămas în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se toarnă amestecul de smântână printr-o strecurătoare în cratiță; continuați să gătiți și să amestecați până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 10 minute. Lăsați crema să se răcească, apoi turnați peste stratul de mousse în tigaia cu formă de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
14
Puneți tortul în congelator în timp ce faceți stratul rămas.
15
Rezervați 1/2 cană chipsuri de ciocolată; turnați chipsurile de ciocolată rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Aduceți 1 1/2 căni de frișcă grea și unt la fiert într-o cratiță curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
17
Se toarnă amestecul de smântână în castron peste chipsuri de ciocolată. Se amestecă până se omogenizează și se topește ciocolata. Lăsați amestecul să se răcească până când ganache de ciocolată începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Îndepărtați tortul din congelator și îndepărtați gulerul tigaiei din tigaia cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
19
Se toarnă ganache de ciocolată peste tort; folosiți o spatulă pentru a răspândi uniform ciocolata peste partea superioară și laterală a tortului. Apăsați rezervat 1/2 cană chipsuri de ciocolată de-a lungul părții laterale a tortului. La frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)