Ce este Speck? Serviți-l cu smochine și aflați

Ce este Speck? Serviți-l cu smochine și aflați
Ce este Speck? Serviti-l cu smochine și de a afla este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,59 USD pe porție. O porție conține 268 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. 63 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână pete, iaurt grecesc, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Pizza cu smochine și Mangalitsa, Speck, Taleggio Și Gem De Smochine Panini, și Speck, Scamorzan Și Radicchio.

Instrucțiuni

1
Faceți pansamentul: amestecați brânza de capră, iaurtul și sucul de lămâie în mini robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mic. Condimentați sosul de scufundare după gust cu un vârf de sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră. Poate fi făcută cu până la 24 de ore în avans până la acest punct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați rucola pe o farfurie de servire; deasupra cu pete și jumătăți de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
SpeckSpeck
SmochineSmochine
4
Stropiți pansamentul deasupra după gust și dați salatei câteva măcinări de piper negru.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista