Ce este Salsa Verde în italiană?
Ce este Salsa Verde în italiană? necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 3,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 369 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de SippitySup. Un amestec de hamsie, frunze de mentă, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Salsa Verde Italiană, Salsa Verde Italiană, și Salsa Verde Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tocați usturoiul, caperele și hamsiile; transferați într-un castron mic.
Adăugați o linguriță de sare; amestecați menta, pătrunjelul, uleiul de măsline, sucul de lămâie și oțetul de vin roșu. Pune deoparte.
Se toarnă uleiul de canola pe o tigaie pentru grătar. Folosiți un prosop de hârtie pentru a-l întinde uniform pe toate suprafețele, ștergând excesul.
Așezați tigaia la grătar la foc mediu și lăsați-o să se încălzească foarte mult.Între timp, fluturați creveții tăind centrul fiecăruia, pe lungime, aproape, dar nu complet. De-veined va avea o fantă longitudinală deja. Urmați această linie pentru a face fanta mai adâncă pentru a flutura fiecare. Deschideți ambele părți pentru a vă așeza cât mai plat posibil. Se condimentează cu restul de sare și piper.Grătiți timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte, în funcție de dimensiune, până când creveții devin roz și opaci.
Așezați 4 creveți pe fiecare farfurie și puneți o parte din sos peste ei.
Se servește cu pene de lămâie.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...