Ce este Salsa Verde în italiană?

Ce este Salsa Verde în italiană?
Ce este Salsa Verde în italiană? necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 3,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 369 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de SippitySup. Un amestec de hamsie, frunze de mentă, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Salsa Verde Italiană, Salsa Verde Italiană, și Salsa Verde Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tocați usturoiul, caperele și hamsiile; transferați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați o linguriță de sare; amestecați menta, pătrunjelul, uleiul de măsline, sucul de lămâie și oțetul de vin roșu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă uleiul de canola pe o tigaie pentru grătar. Folosiți un prosop de hârtie pentru a-l întinde uniform pe toate suprafețele, ștergând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Așezați tigaia la grătar la foc mediu și lăsați-o să se încălzească foarte mult.Între timp, fluturați creveții tăind centrul fiecăruia, pe lungime, aproape, dar nu complet. De-veined va avea o fantă longitudinală deja. Urmați această linie pentru a face fanta mai adâncă pentru a flutura fiecare. Deschideți ambele părți pentru a vă așeza cât mai plat posibil. Se condimentează cu restul de sare și piper.Grătiți timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte, în funcție de dimensiune, până când creveții devin roz și opaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați 4 creveți pe fiecare farfurie și puneți o parte din sos peste ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Se servește cu pene de lămâie.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista