Caș De Căpșuni
Cașul de căpșuni este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 42 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, suc de lămâie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes cu Kiwi Daiquiri cu căpșuni cu caș de Kiwi, glazură de rom de căpșuni și garnitură de Shooter cu Rom de căpșuni, Caș De Căpșuni, și Caș De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați căpșunile într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar. Apăsați căpșunile printr-o strecurătoare mare cu plasă de sârmă într-un castron mediu, folosind spatele unei linguri pentru a stoarce sucul; aruncați pulpa și semințele.
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-un 3-qt. cratiță; se amestecă treptat în piure de căpșuni și suc proaspăt de lămâie.
Bateți 3 ouă mari și 2 gălbenușuri. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, șoptind constant și gătiți, șoptind constant, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă în unt.
Așezați folie de plastic direct pe caș cald (pentru a preveni formarea unei pelicule); se răcește 8 ore.
Se servește cu biscuiți fierbinți, brioșe cu limonadă de căpșuni sau se folosește ca umplutură pentru coji de tartă.