Cazuela de Mariscos (tocană de fructe de mare) durează aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 402g de proteine, 543g de grăsime, și un total de 6870 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 89% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1557 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Iarna. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă din rețetele mele columbiene necesită unt, scoici mici, pătrunjel și pastă de roșii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este mare. Rețete similare includ Cazuela de Mariscos Colombiana, Tocană de fructe de mare cu orez și Salsa Criolla (Arroz con Mariscos), și Fidea spaniolă de Vermicelli cu creveți, cocoși și calmar (Cazuela de Fideos con Mariscos).
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, ardeiul roșu, usturoiul, ardeiul verde și morcovii și saut, până se înmoaie și translucid, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4
Adăugați smântâna, bulionul de pește, laptele de cocos; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Adăugați fructe de mare și acoperiți reduceți focul și gătiți aproximativ 2 minute până când scoicile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
6
Scoateți de pe foc; aruncați orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
7
Adăugați vinul și pasta de roșii, fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se ornează cu coriandru proaspăt și pătrunjel și se servește fierbinte
Stew poate fi asociat cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca sperietoare M. Etain Cabernet Sauvignon (etichetă scuffed). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 350 de dolari pe sticlă.