Caviarul săracului ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 169 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Dacă aveți usturoi, mazăre cu ochi negri, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Caviarul săracului: răspândirea vinetelor, Caviarul săracului (Ikra de vinete rusești), și Homarul săracului.
Instrucțiuni
1
Amestecați fasolea neagră, mazărea cu ochi negri, fasolea garbanzo, porumbul alb, ceapa, usturoiul, pătrunjelul și busuiocul împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Porumb Alb
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a face pansamentul, amestecați uleiul de măsline, oțetul de vin roșu, sarea, piperul, muștarul uscat și sosul fierbinte împreună într-un castron mic până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pudră De Muștar
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă peste amestecul de fasole și se amestecă uniform. Se da la frigider 24 de ore inainte de servire.