Caveman Porterhouse cu Poblano Pan-Fry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Caveman Porterhouse cu Poblano Pan-Fry. Această rețetă face 4 porții cu 217 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, coriandru, ardei iute poblano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vincent Price Sopa Poblano - Supă De Chile Poblano, Caveman Catsup, și Dulce Plăcintă Caveman.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (căldură mare) folosindcărbune din lemn de esență tare. Când cărbunuleste portocaliu, întins într-un strat uniformgrafier inferior. Folosiți ziarul pentru a fanexcesul de cenușă din cărbuni.
Presărați fripturigeneros cu sare de mare grosieră șiboabe de piper crăpate. Aranjați fripturile într-un singur strat direct deasupra jarului fierbinte și grătați până când sunt fierte până la coacerea dorită,4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.Folosind clești lungi, transferați fripturile pe farfurie.Folosind o perie naturală, îndepărtați oricemembri și cenușă liberă din fripturi. Tentsteaks cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Adăugați ulei la fontă cu diametrul de 12 inci.
Așezați tigaia direct deasupra grătarului embersin. Când uleiul începe să fumeze, adăugațichile și toate ingredientele rămase laskillet.
Se presară cu sare și piper;saut până când legumele încep să se rumenească,2 până la 5 minute, în funcție de căldura care rămâne din jar. Folosind ovenmitts ca ajutor, ridicați cu grijă tigaia din grătar. Se condimentează tigaia cu sare șipiper.
Se toarnă peste fripturi și se servește.