Cavalerul Alb Saketini

Cavalerul Alb Saketini
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru colecția dvs., White Knight Saketini ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 1 și costă 2,49 USD pe porție. O porție conține 258 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Această rețetă de la Foodnetwork necesită bomboane de ciocolată, cuburi de gheață, nucșoară măcinată și lichior de alune. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tortul Castelului cavalerului, Ginger Saketini, și Castravete Saketini.

Instrucțiuni

1
Umpleți un pahar cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Adăugați părți egale sake, lichior de ciocolată albă și lichior de alune și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Ciocolată AlbăLichior De Ciocolată Albă
Lichior De AluneLichior De Alune
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
3
Adăugați un strop de smântână. Se strecoară într-un pahar de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Garnisiți cu nucșoară și o bomboană de ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Candy Bar Englezesc Toffee, TocatCandy Bar Englezesc Toffee, Tocat
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista