Catalană Turron (Nuga)
Turron Catalană (Nuga) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 18 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de migdale, albușuri de ou, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Turr XVN de Alicante (Nuga cu migdale Marconan), Turron - Banana Lumpia, și Cafea și Turron tort de înghețată cu portocale de miere-Brandy.
Instrucțiuni
Încălziți mierea într-o cratiță grea la foc mediu, amestecând constant până când mierea ajunge la fierbere.
Scoateți din căldură. Se răcește 1 minut.
Se amestecă albușurile de ou; întoarceți cratița la foc. Gatiti pana cand amestecul ajunge la consistenta asemanatoare caramelului (etapa hardball).
Adăugați nuci; se amestecă bine.
Întindeți amestecul în tigaie de 15x10x1 inci căptușită cu pergament sau hârtie de ceară. Acoperiți cu a doua foaie de pergament sau hârtie de ceară. Greutate partea de sus uniform.
Tăiați în pătrate de 1-1/4 inci.