Cat ' s Miau Catfish
Cat ' s Miau Catfish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.53 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 1225 calorii, 84G de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Dacă aveți la îndemână file de somn, sos de salată, pesmet condimentat cajun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Rețete similare sunt Cat ' s Miau Catfish, Pisoii Miau, și Cocktailul miau al pisicii.
Instrucțiuni
Puneți fileurile de somn într-o pungă cu fermoar și turnați pansamentul Italian preferat.
Lăsați fileurile de pește să se marineze câteva ore, la frigider.Porniți cuptorul la 218° și tapetați o tigaie cu folie și pulverizați folia cu spray antiaderent.
Scoateți somnul din pansament și dragați în pesmet condimentat și așezați fileurile pe folie.
Coaceți la 218° timp de 15 minute pentru fileuri mici, 20-25 pentru fileuri mari.Excelent servit cu sos tartar, pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.