Castron cremos de creveți și porumb

Creveții cremoși și castronul de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 298 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 3.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extradulce porumb întreg, condimente Old bay, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Castron de legume de grădină cu creveți și porumb, Creveți cremoși cu slănină și porumb, și Creveți cremoși, porumb și dovlecei Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați creveți în tigaie; sotati 3 minute.
Adăugați 1/2 cană de ceapă, apă, condimente și porumb; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă jumătate și jumătate și sare. Acoperiți; lăsați să stea 3 minute.
Se presară cu 1/4 cană de ceapă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.