Castravete și Rucola-Pitas umplute cu vinaigret Mimosa
Castraveți și Arugula-Pitas umplute cu vinaigrette Mimosa necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 67 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rucola, apă, pitas și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de tăiței de castraveți, Feta, rucola și ceapă cu vin roșu Oregano Vinaigrette, Praz răcit în Vinaigrette cu ouă Mimosa, și Salată de Quinoan și sparanghel cu vinetă Mimosa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mare; adăugați rucola tocată și salata romaine, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați 1 felie de roșii în fiecare jumătate de pita; împărțiți feliile de castraveți uniform între jumătățile de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
3
Așezați aproximativ 1/4 cană amestec de rucola în fiecare jumătate de pita.