Castravete și Rucola-Pitas umplute cu vinaigret Mimosa
Castraveți și Arugula-Pitas umplute cu vinaigrette Mimosa necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 67 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rucola, apă, pitas și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de tăiței de castraveți, Feta, rucola și ceapă cu vin roșu Oregano Vinaigrette, Praz răcit în Vinaigrette cu ouă Mimosa, și Salată de Quinoan și sparanghel cu vinetă Mimosa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mare; adăugați rucola tocată și salata romaine, aruncând ușor pentru a acoperi.
Așezați 1 felie de roșii în fiecare jumătate de pita; împărțiți feliile de castraveți uniform între jumătățile de pita.
Așezați aproximativ 1/4 cană amestec de rucola în fiecare jumătate de pita.