Castane De Apă Învelite În Slănină
Bacon-învelite castane de apă este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de slănină, castane de apă, bucăți de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bacon Înfășurat Castane De Apă, Bacon Înfășurat Castane De Apă, și Bacon Înfășurat Castane De Apă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați 1 felie de castan de apă deasupra a 1 bucată de ananas; înfășurați cu 1 bucată de slănină. Repetați procedura cu castanele de apă rămase, ananasul și slănina.
Așezați, coaseți părțile în jos, într-o tigaie de broiler ușor unsă.
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute; ungeți ambele părți cu sos teriyaki. Întoarceți și coaceți încă 20 de minute sau până când slănina este crocantă.