Cassoulet În Timpul Săptămânii

Cassoulet În Timpul Săptămânii
Cassoulet în timpul săptămânii durează aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.97 pe portie. Acest fel principal are 1015 calorii, 48G de proteine, și 57G de grăsime pe porție. 87 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ceapă, sare și piper kosher, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cassoulet În Timpul Săptămânii, Lasagna În Timpul Săptămânii, și Brioșe Ușoare Pentru Micul Dejun În Timpul Săptămânii.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Clătiți și uscați bine puiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
4
Într-un cuptor olandez mare, la foc mediu-mic, adăugați slănina și faceți încet grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Scoateți slănina pe o farfurie când este crocantă, lăsând grăsimea în tigaie. Ridicați focul la mediu-mare și adăugați puiul, cu pielea în jos. Rumeniti puiul pe ambele parti si apoi scoateti-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adauga ceapa, telina, morcovii si usturoiul si se soteaza pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Deglazați tigaia cu vin alb și reduceți la jumătate. Se amestecă fasolea, frunza de dafin și cimbru. Puneți coapsele de pui și slănina în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Vin AlbVin Alb
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FasoleFasole
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați bulionul de pui, acoperiți și coaceți la cuptor pentru 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor, scoateți capacul și acoperiți cassouletul cu roșii feliate și firimiturile de pâine cu usturoi. Reveniți la cuptor și coaceți, neacoperit, cu 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Serviți cassouletul cu felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
10
Într-o tigaie mică la foc mic, adăugați uleiul și usturoiul. Se amestecă până când uleiul este parfumat, aproximativ 1 minut. Aruncați firimiturile de pâine și gătiți până când firimiturile de pâine încep să devină aurii, aproximativ 2 până la 3 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista