Cassoulet de țară
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Country Cassoulet. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 1,88 USD per porție. O porție conține 518 calorii, 30 g de proteine și 32 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 5 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, cimbru, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Winning Country Cassoulet, Cassoulet with Bacon, Andouille și Country Ribs și Cassoulet.
Instrucțiuni
Sortați fasolea și clătiți cu apă rece.
Pune fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inchi. Aduceți la fierbere; se fierbe 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea timp de 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Într-o tigaie mare la foc mediu-înalt, cârnați rumeniți; îndepărtați cu o lingură cu fantă până la 5 litri. Care gateste incet.
Adăugați slănină în tigaie; gatiti pana devine crocant.
Scoateți cu o lingură cu șuruburi în aragazul lent.
În slănină, gătiți carnea de porc și mielul până se rumenesc pe toate părțile.
Îndepărtați carnea de porc și mielul cu o lingură cu fantă în aragazul încet. Se amestecă fasolea și restul ingredientelor.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2 ore. Reduceți căldura la mic și gătiți încă 3-4 ore. Aruncați cuișoarele și frunzele de dafin.
Scoateți cârnații și tăiați-i în 1/4 inci. bucăți; se întoarce în aragazul lent și se amestecă ușor.