Cassoulet cu slănină, Andouille și coaste de țară

Cassoulet cu slănină, Andouille și coaste de țară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassoulet cu slănină, Andouille și coaste de țară. Această rețetă servește 10. O porție conține 756 calorii, 53G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, fasole extraordinară din nord și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Încercați Cassoulet cu slănină, Andouille și coaste de țară, Fiert Fasole Albă & Andouille Cârnați Cassoulet, și Țara Câștigătoare Cassoulet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-un castron mediu. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; lăsați să se înmoaie 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgere.
3
Aduceți fasolea și bulionul de pui la fiert într-un cuptor olandez. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Scurgeți fasolea, rezervați stocul și puneți fasolea deoparte. Întoarceți stocul în oală și aduceți la fierbere la foc mare; gătiți 20 de minute sau până se reduce la 4 căni. Puneți stocul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți carnea din oasele coastei, rezervând oasele; tăiați carnea în bucăți de 1 inch și presărați piper și sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Topiți untul într-un cuptor olandez rezistent la cuptor. Lucrând în 2 loturi, gătiți carnea de coaste 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Scoateți din oală și păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați slănină în oală; gătiți 7 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scoateți din oală și păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați cârnați în oală; gătiți 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Scoateți din oală și păstrați cald. Întoarceți oasele coastei în oală; gătiți la foc mediu-mare 2 minute pe parte sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Scoateți din oală și lăsați-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Reduceți focul la mediu; adăugați ceapa, morcovul și usturoiul în tigaie și sotati 7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați roșii, cimbru și frunze de dafin; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
15
Adăugați carnea rezervată și gătiți 2 minute, amestecând des, până când se încălzește bine.
16
Așezați oasele de coaste rezervate deasupra amestecului de carne. Sus cu fasole rezervată și stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
17
Coaceți, neacoperit, la 300 timp de 1 oră și 40 de minute sau până când bulele și fasolea sunt ușor rumenite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
18
Lăsați să stea 15 minute.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista