Cassoulet cu slănină, Andouille și coaste de țară

Cassoulet cu slănină, Andouille și coaste de țară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassoulet cu slănină, Andouille și coaste de țară. Această rețetă servește 10. O porție conține 756 calorii, 53G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, fasole extraordinară din nord și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Încercați Cassoulet cu slănină, Andouille și coaste de țară, Fiert Fasole Albă & Andouille Cârnați Cassoulet, și Țara Câștigătoare Cassoulet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-un castron mediu. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; lăsați să se înmoaie 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Scurgere.
3
Aduceți fasolea și bulionul de pui la fiert într-un cuptor olandez. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Scurgeți fasolea, rezervați stocul și puneți fasolea deoparte. Întoarceți stocul în oală și aduceți la fierbere la foc mare; gătiți 20 de minute sau până se reduce la 4 căni. Puneți stocul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți carnea din oasele coastei, rezervând oasele; tăiați carnea în bucăți de 1 inch și presărați piper și sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Topiți untul într-un cuptor olandez rezistent la cuptor. Lucrând în 2 loturi, gătiți carnea de coaste 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Scoateți din oală și păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați slănină în oală; gătiți 7 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți din oală și păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați cârnați în oală; gătiți 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scoateți din oală și păstrați cald. Întoarceți oasele coastei în oală; gătiți la foc mediu-mare 2 minute pe parte sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scoateți din oală și lăsați-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Reduceți focul la mediu; adăugați ceapa, morcovul și usturoiul în tigaie și sotati 7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați roșii, cimbru și frunze de dafin; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
15
Adăugați carnea rezervată și gătiți 2 minute, amestecând des, până când se încălzește bine.
16
Așezați oasele de coaste rezervate deasupra amestecului de carne. Sus cu fasole rezervată și stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
17
Coaceți, neacoperit, la 300 timp de 1 oră și 40 de minute sau până când bulele și fasolea sunt ușor rumenite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
18
Lăsați să stea 15 minute.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista