Caserolă delicioasă cu igname și ananas
Caserola delicioasă cu igname și ananas ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă face 10 porții cu 417 calorii, 5 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de bezele, coacăze aurii, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 85%. Pineapple Yam Bake, Yam Casserole și Yam Casserole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gătiți ignamele într-o oală mare cu apă cu sare până când se înmoaie, aproximativ 20 până la 30 de minute. Tăiați cubulețe ignamele și puneți-le într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Amestecați ananasul, coacăzele și scorțișoara în caserolă.
Presărați marshmallows peste caserolă.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 de minute.