Caserolă de legume din India de Est

Caserolă de legume din India de Est
Rețeta Caserola de legume din India de Est este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță o opțiune extraordinară fără gluten și lacto ovo vegetariană pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 299 de calorii. Pentru 93 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ardei gras, nucșoară măcinată și sos de ardei. Funcționează bine ca aperitiv la un preț foarte rezonabil pentru toamnă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41%. Acest scor este solid. Încercați prăjiturile din Samosa cu legume din India de Est, cocktailul Negroni din India de Est și chiftelele de miel din India de Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ardeiul verde, ceapa și untul într-un 2-qt. bol pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 3 minute, amestecând o dată. Se amestecă orezul, morcovii, țelina, sosul de ardei, cardamomul și nucșoara; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți bulionul într-un 2-qt. bol pentru cuptorul cu microunde. Se acopera si se pune la microunde la foc mare timp de 3-4 minute sau pana da in clocot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați stafidele; se lasa sa stea 1 minut. Se amestecă în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 11-14 minute sau până când orezul este fraged, amestecând de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Se presară cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Lăsați să stea 3 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Blanchard Perez Cava Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut este de culoare galben pai, cu pete verzi. Nasul este proaspăt și expresiv, cu arome primare de măr verde și pere, împreună cu nuci uscate și note de pâine proaspătă coaptă. În gust, notele de fructe coapte cu caracter expresiv de citrice sunt însoțite de o notă de ierburi mediteraneene. Aciditatea, greutatea și textura echilibrate au ca rezultat un final lung și plin de viață. Acest vin spumant are echilibrul perfect de uscăciune, bule și fructe pentru a îmbogăți orice experiență culinară. Este o alegere fantastică de servit alături de legume, creveți și crustacee, sau delicioasă de la sine! Amestecul: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista