Caserolă cu orez sălbatic și curcan
Caserola cu orez sălbatic și curcan este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 405 de calorii . Pentru 1,02 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați sos de soia, amestec de orez, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 42% . Acest scor este destul de bun. Caserola cu curcan și orez sălbatic , Caserola cu curcan și orez sălbatic și Caserola cu curcan și orez sălbatic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Aduceți 2 1/4 căni de apă, amestec de orez plus pachet de condimente și 1 lingură de unt la fiert într-o cratiță acoperită. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când orezul este fraged și se absoarbe apa, aproximativ 25 de minute.
Se amestecă curcanul, supa cremă de pui, țelina, 1 cană de apă, castanele de apă, ceapa și sosul de soia în orezul sălbatic până se amestecă bine.
Transferați amestecul de curcan într-o tavă de copt de 3 litri.
Turnați 2 linguri de unt topit peste firimituri într-un castron, amestecând pentru a acoperi firimiturile cu unt.
Presărați pesmet uns cu unt peste amestecul de curcan.
Coacem in cuptorul preincalzit pana devine buloasa si rumenita, aproximativ 30 de minute.