Caserolă cu orez sălbatic și curcan

Caserolă cu orez sălbatic și curcan
Caserola cu orez sălbatic și curcan este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 405 de calorii . Pentru 1,02 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați sos de soia, amestec de orez, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 42% . Acest scor este destul de bun. Caserola cu curcan și orez sălbatic , Caserola cu curcan și orez sălbatic și Caserola cu curcan și orez sălbatic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
2
Aduceți 2 1/4 căni de apă, amestec de orez plus pachet de condimente și 1 lingură de unt la fiert într-o cratiță acoperită. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când orezul este fraged și se absoarbe apa, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Kilogram De Vițel Sau Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat Cubulețe1 Kilogram De Vițel Sau Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat Cubulețe
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
3
Se amestecă curcanul, supa cremă de pui, țelina, 1 cană de apă, castanele de apă, ceapa și sosul de soia în orezul sălbatic până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
12 Pachete (16 Uncii Fiecare) Mazăre Congelată, Dezghețată12 Pachete (16 Uncii Fiecare) Mazăre Congelată, Dezghețată
1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple
Orez SălbaticOrez Sălbatic
Ardei Gras Verde Tocat, OptionalArdei Gras Verde Tocat, Optional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Cheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 InchCheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 Inch
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
4
Transferați amestecul de curcan într-o tavă de copt de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
5
Turnați 2 linguri de unt topit peste firimituri într-un castron, amestecând pentru a acoperi firimiturile cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Sau Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat Cubulețe1 Kilogram De Vițel Sau Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
6
Presărați pesmet uns cu unt peste amestecul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă Fierte Tari Decojite, Feliate și Tăiate CubulețeOuă Fierte Tari Decojite, Feliate și Tăiate Cubulețe
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Coacem in cuptorul preincalzit pana devine buloasa si rumenita, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista