Caserolă cu opt straturi
Caserola cu opt straturi durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 557 de calorii, 27 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 1,93 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și cumpărați carne de vită, brânză colby-monterey jack, piper și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ caserola cu 7 straturi, caserola cu 7 straturi și caserola cu 7 straturi.
Instrucțiuni
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați sosul de roșii, ceapa, zahărul și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Într-un castron mic, combinați crema de brânză, smântâna și laptele.
Puneți jumătate din tăiței într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; acoperiți cu 3 căni de amestec de carne.
Se adaugă amestecul de cremă de brânză, spanac și restul de amestec de carne și tăiței.
Se presară cu brânzeturi (va fi plin).
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se clocotește.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.