Caserolă cu cârnați și ouă
Rețeta de Caserolă cu cârnați și ouă poate fi preparată în aproximativ 55 de minute . O porție conține 293 de calorii , 16 g de proteine și 21 g de grăsimi . Această rețetă are 10 porții și costă 80 de cenți per porție. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfectă pentru iarnă . Dacă aveți la îndemână brânză cheddar, pâine, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 36% , ceea ce nu este chiar atât de uimitor. Rețete similare includ orez cu ou prăjit și cârnați , salată de mic dejun cu cârnați, spanac și ouă de prepeliță și caserolă cu varză și cârnați .
Instrucțiuni
Într-o tigaie, rumeniți și sfărâmați cârnații; scurgeți-i și dați-i deoparte. Într-un bol mare, bateți ouăle; adăugați laptele, sarea și muștarul. Încorporați cuburile de pâine, brânza și cârnații.
Turnați într-o tavă de copt unsă, de 28 cm x 18 cm. Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.