Caserolă cu cotlet de porc cu mere

Caserolă cu cotlet de porc cu mere
Caserola cu cotlet de porc cu mere necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 26,79 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 515 g de proteine, 107 g de grăsimi și un total de 3802 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ulei de canolan, tartă de mere și stafide. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 65%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserolă de cotlet de porc cu mere, Caserolă de cotlet de porc și mere și Caserolă de cotlet de porc.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea în ulei timp de aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 145°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc si se tine la cald. (
3
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de a o adăuga în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Între timp, într-o cratiță mare, combinați apa, untul, mărul și stafidele; aduce la fierbere. Se amestecă amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea 5 minute. Pufează cu o furculiță.
6
Transferați într-o unsoare puțin adâncă de 1 qt. vas de copt. Top cu carne. Se pune supa peste carne și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate79
Revista