Caserolă asiatică picantă de pui și tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Asiatic picant și caserola de tăiței. Această rețetă face 4 porții cu 609 calorii, 38g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tăiței chow mein, unt de arahide, tăiței prăjiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Salată asiatică picantă de tăiței și pui, Supă asiatică picantă de pui și tăiței, și Supă asiatică picantă de pui și tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit.
Gatiti sosul de arahide, bulionul, untul de arahide, legumele congelate si taiteii prajiti in cratita de 3 litri la foc mediu-mare 5 pana la 7 minute, amestecand frecvent, pana la cald. Se amestecă puiul. Lingură în caserolă.
Se amestecă tăiței chow mein și arahide; se presară peste amestecul de pui.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când amestecul este fierbinte.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.