Caserola Ușoară De Cartofi Piure
Ușor piure de cartofi caserola ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 224 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi de usturoi prăjiți, ardei gras portocaliu, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Caserola De Cartofi Piure, Caserola De Cartofi Piure, și Caserola Cu Piure De Cartofi" Totul" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit. În tigaie antiaderentă de 10 inci, topiți 2 lingurițe de unt la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si ardeiul gras in unt 1 minut, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți apa, jumătate și jumătate și 1/4 cană de unt până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă ambele pungi de cartofi (și condimente) doar până se umezesc.
Lăsați să stea aproximativ 1 minut sau până când lichidul este absorbit. Bateți cu furculița până se omogenizează.
Puneți 1 1/3 căni de cartofi în caserolă; se acoperă cu jumătate din amestecul de ceapă și 3/4 cană de brânză. Lingurați încă 1 1/3 căni de cartofi peste brânză; întindeți cu grijă pentru a acoperi.
Se presară uniform cu amestecul de ceapă rămas. Se acoperă cu cartofii rămași; se întinde cu grijă pentru a acoperi.
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte.