Caserola sănătoasă de Squash și Kale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii sănătoși și caserola de Kale. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 531 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de pesmet panko, maioneză, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Caserola sănătoasă de dovlecei de Butternut cu cârnați și pesmet de salvie, Caserola sănătoasă de cartofi dulci cu dovlecei de Butternut cu Crumble de ovăz de migdale, și Saut Picant Kale + 5 Kale Sănătos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați varza, usturoiul și 1/2 linguriță fiecare sare și piper și gătiți până când varza este verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul și continuați să gătiți până când varza este ofilită și cea mai mare parte a bulionului este absorbită, încă aproximativ 5 minute.
Adăugați dovlecelul, dovlecelul și 1/2 linguriță de sare și aruncați pentru a se combina cu varza. Continuați să gătiți până când dovlecelul începe să se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă maioneza.
Aruncați legumele fierte, orezul brun, brânzeturile, 1/2 cană din firimiturile de pâine și oul într-un bol mare până se amestecă. Pulverizați o farfurie pătrată de 9 inci sau 2 litri cu spray de gătit.
Întindeți amestecul în partea de jos a caserolei și deasupra cu restul de 1/2 cană de pesmet, 1/4 linguriță de sare și câteva măcinări de piper.
Coaceți până când dovlecelul și dovlecelul sunt fragede, iar blatul este rumenit și crocant, aproximativ 35 de minute.
Sfat pentru Make-Ahead: congelați caserola coaptă timp de până la 2 săptămâni. Acoperiți cu folie și reîncălziți la 350 de grade F până la cald, 35 până la 45 de minute.