Caserola Reuben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați caserola Reuben. Această rețetă face 8 porții cu 191 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, cartofi, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caserola Reuben, Caserola Reuben, și Caserola Reuben.
Instrucțiuni
Cartofi calzi ușor pentru a le înmuia.
Așezați într-un castron cu varză murată și ceapă verde; se amestecă bine. Lingurați două treimi într-un 3-qt uns. vas de copt. Acoperiți cu carne de vită și brânză. Se acoperă cu amestecul de cartofi rămas.
Se presara cu boia de ardei.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30 de minute sau până se încălzește.