Caserola Poloneză Ruben

Caserola Poloneză Ruben
Rețeta caserola Poloneză Ruben poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție conține 627 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de cârnați kielbasa, cremă condensată de supă de ciuperci, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 126 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Pastrama poloneză a lui Pink Ruben Dog, Caserola Poloneză, și Caserola Poloneză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mediu combinați supa, laptele, ceapa și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
4
Întindeți varza murată în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Se acoperă cu tăiței nefierți, apoi se amestecă supa cu lingură uniform peste tăiței. Acoperiți toate cu cârnați și top cu brânză. În cele din urmă, combinați firimiturile de pâine și untul topit într-un castron mic și amestecați împreună; presărați amestecul peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până când tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista