Caserola Pierogi este o rețetă Est-Europeană care servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 218 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, tăiței lasagna, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola Pierogi, Caserola Pierogi, și Caserola Americană Pierogi.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, călește ceapa în unt până se înmoaie; da deoparte. Într-un castron, combinați brânza de vaci, oul și sarea de ceapă. Într-un alt castron, combinați cartofii, brânza cheddar, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Biscuiți Din Grâu Integral
Sos Taco Suplimentar, Opțional
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați trei tăiței într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acoperă cu amestec de brânză de vaci și încă trei tăiței. Se acoperă cu amestec de cartofi, tăiței rămași și ceapă sotată. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se încălzește.