Caserola pentru micul dejun Amish este o fără gluten felul principal. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 393 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză cheddar, ceapă, cartofi maro hash și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola Pentru Micul Dejun Amish, Caserola De Mic Dejun Amish Syle, și Tigaie Caserola De Pui Amish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina și ceapa până când slănina este crocantă; se scurge. Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase; se amestecă amestecul de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.