Caserola Mexicană Stratificată
Reteta caserola Mexicana stratificata este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. O porție conține 856 calorii, 25g de proteine, și 52G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați porumb, carne de vită măcinată, chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Caserola Mexicană Stratificată, Caserola De Pui Mexicană Stratificată, și Caserola De Orz Mexicană Stratificată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Carne brună în tigaie mare; scurgere.
Adăugați porumb și salsa; gatiti 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Se amestecă brânza de vaci și smântâna într-un castron mic.
Strat 2 cesti chips-uri, jumătate din amestecul de carne, 3/4 cana cheddar și jumătate din amestecul de brânză de vaci în 2-qt. caserola. Repetați straturile de chipsuri, amestec de carne și amestec de brânză de vaci.
Coaceți 35 min. Introduceți chips-uri rămase în jurul marginea caserola; top cu cheddar rămase.
Coaceți 10 min. sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR]()
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.