Gourmet carne de vită-tăiței caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 648 calorii, 30g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, carne de vită măcinată, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de vită și tăiței, Caserola Cu Tăiței De Vită, și Caserola De Tăiței De Vită Măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne de vită măcinată maro într-o tigaie la foc mediu-mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați roșii, sos, piper verde, ciuperci, usturoi, sare, zahăr și vin sau bulion; acoperiți și fierbeți la foc mic 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
Tomate
Usturoi
Bulion
Sos
Zahăr
Sare
Vin
3
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, smântâna, ceapa și o cană de brânză Cheddar; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Cremă De Brânză
Smântână
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-o tigaie de copt unsă de 13"x9", stratificați jumătate din amestecul de vită, jumătate din tăiței și jumătate din amestecul de brânză; repetați straturile. Se acoperă cu brânza Cheddar rămasă.