Caserola Florentină cu Pui
Caserola Florentină cu Pui necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 680 de calorii , 39 g de proteine și 37 g de grăsimi per porție. Pentru 1,86 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână busuioc, piper, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ouă Florentine , Biscuiți Florentini cu Fistic și Stafide Adăugate și Friptură de Porc Florentine cu Sos de Rodie .
Instrucțiuni
Gătiți macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, într-un castron mare, combinați puiul, supa, brânza, spanacul, maioneza, busuiocul, pudra de usturoi, cimbru și ardeiul.
Scurgeți macaroanele; se amestecă ușor în amestecul de pui.
Transferați într-un 2-1/2-qt neuns. vas de copt. Aruncă pesmetul și untul; se presara peste caserola.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se clocotește.