Caserola Finlandeză De Napi
Caserola finlandeză de napi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 273 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți scorțișoară măcinată, sare, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării scandinave. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Napul galben finlandez (suedez sau Rutabaga) se coace, Caserola De Struguri De Mere, și Caserola Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie cu caserolă de 2 litri.
Așezați cuburile de morcov și napi într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
Întoarceți morcovii și napii în oală și amestecați bine cu untul, sarea, făina și 1/4 cană de zahăr.
Bateți împreună ouăle și laptele într-un bol, apoi amestecați în amestecul de piure de morcovi până se amestecă.
Răzuiți în vasul de caserolă pregătit. Amestecați împreună 2 linguri de zahăr cu scorțișoara într-un bol mic și presărați deasupra piureului de morcovi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când piureul de morcovi s-a întărit ușor și blatul a început să se rumenească, aproximativ 45 de minute.