Caserola De Șuncă VanVoorst
Caserola de șuncă VanVoorst ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, muștar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele și reveniți la fierbere. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie de 2 litri.
Amestecați împreună șunca, smântâna, supa de ciuperci, 1/2 cană de brânză mozzarella, muștar galben și 1 lingură de pătrunjel într-un bol până se combină bine. Îndoiți pastele fierte, condimentați după gust cu sare și piper și lingurați amestecul în vasul de caserolă pregătit.
Presărați partea superioară a caserolei cu 1/2 cană de brânză mozzarella și 1 lingură de pătrunjel.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este fierbinte și barbotare, iar toppingul de brânză s-a topit și a început să se rumenească, aproximativ 30 de minute. Se lasă să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.