Caserola De Șuncă VanVoorst

Caserola De Șuncă VanVoorst
Caserola de șuncă VanVoorst ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, muștar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele și reveniți la fierbere. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Amestecați împreună șunca, smântâna, supa de ciuperci, 1/2 cană de brânză mozzarella, muștar galben și 1 lingură de pătrunjel într-un bol până se combină bine. Îndoiți pastele fierte, condimentați după gust cu sare și piper și lingurați amestecul în vasul de caserolă pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Muștar GalbenMuștar Galben
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Paste FiertePaste Fierte
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Presărați partea superioară a caserolei cu 1/2 cană de brânză mozzarella și 1 lingură de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este fierbinte și barbotare, iar toppingul de brânză s-a topit și a început să se rumenească, aproximativ 30 de minute. Se lasă să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista