Caserola de șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ardei gras, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cartofii, țelina și morcovul într-o oală mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți și transferați într-un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați șunca, ardeiul gras verde și ceapa până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Transferați amestecul de șuncă în vasul de copt și amestecați cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Topiți restul de 1/4 cană de unt într-o tigaie curată; gătiți și amestecați făina în unt topit până se omogenizează, aproximativ 3 minute. Se amestecă treptat laptele și se condimentează cu sare și piper negru. Se aduce la fierbere, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați brânză Cheddar; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
8
Se toarnă amestecul de brânză peste șuncă și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, Optional
9
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la bule, 25 până la 30 de minute. Lăsați caserola să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de servire.