Caserola de șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ardei gras, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cartofii, țelina și morcovul într-o oală mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și transferați într-un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați șunca, ardeiul gras verde și ceapa până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați amestecul de șuncă în vasul de copt și amestecați cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Topiți restul de 1/4 cană de unt într-o tigaie curată; gătiți și amestecați făina în unt topit până se omogenizează, aproximativ 3 minute. Se amestecă treptat laptele și se condimentează cu sare și piper negru. Se aduce la fierbere, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați brânză Cheddar; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
8
Se toarnă amestecul de brânză peste șuncă și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mustar Preparat, Optional
9
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la bule, 25 până la 30 de minute. Lăsați caserola să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de servire.