Caserola de vită și brânză
Carne de vită și brânză caserola este un fără gluten felul principal. O porție conține 480 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,74 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză mexicană, crema condensată de supă de ciuperci, condimente taco și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola de vită și brânză, Carne de vită Mac și brânză caserola, și Brânză Philly și caserolă de vită măcinată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă condimentele taco, apa, orezul, supele și ardeii iute.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 25 de minute. Descoperi; se presara cu branza.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când se încălzește și brânza se topește.